Stap nu over naar RegioBank tijdens de Overstapweken

‍Stap vóór 31 oktober a.s. over met je betaal- en spaarrekening en ontvang een cadeaubon t.w.v. 25,00! Dan maak je direct gebruik van alle voordelen en kan je lekker shoppen bij een lokale ondernemer.

Tijd
August 26, 2024

Zoek jij een bank waar je online kunt bankieren, maar waar je ook gewoon binnen kunt lopen voor je vragen? Dat kan bij Rivez-Zuiderhuis, zelfstandig adviseur van RegioBank. Met RegioBank filialen in Weert, Horn en Malden bieden wij je ook één loket voor al je bankzaken.

Steeds meer fysieke banken verdwijnen uit het straatbeeld door het sluiten van kantoren. Maar niet bij ons! Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak, dan vertellen we je graag over de voordelen die het heeft als je al je bankzaken bij RegioBank regelt.


Stap over en ontvang een cadeaubon t.w.v. 25,00!*

Stap je over vóór 31 oktober a.s. met je betaal- en spaarrekening? Dan maak je direct gebruik van alle voordelen en ontvang je ook nog eens een cadeaubon t.w.v. €25,00 die je kan inwisselen bij een lokale ondernemer.

Voor het 7e jaar de beste bank van Nederland: ook in Horn, Weert en Malden!

RegioBank is voor het 7e jaar tot beste bank van Nederland uitgeroepen door de Consumentenbond. Rivez-Zuiderhuis is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Bij ons bepaal je zelf hoe je bankiert. De ene keer online via de app of internet en de andere keer loop je bij ons binnen:

- Loop gewoon binnen bij ons kantoren in Weert, Horn en Malden!
- Advies afgestemd op jouw situatie
- Voor iedereen: particulieren, ondernemers en verenigingen.

Waar twijfel je nog over? Overstappen is echt eenvoudig!

Met de gratis overstapservice regelen we van A tot Z je bankzaken voor je en heb jij er helemaal geen omkijken naar. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom langs of maak een afspraak!

Zien we je snel?